متن دلخواه

برگزاری جلسه بازآموزی پزشکان با موضوع دیابت در معاونت بهداشت

به همت گروه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر و همکاری و مساعدت دکتر نسیم عبادتی سلسه کارگاه‌های دیابت ویژه پزشکان شاغل در مراکز تابعه طراحی، تدوین و اجرایی شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، بیماری‌های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط به عنوان اولین اولویت از ده اولویت مهم سلامت کشور محسوب شده  و تشخیص، درمان و مراقبت مستمر بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت و پرفشاری خون از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به همین منظور و در راستای ارتقاء کیفیت ارائه این خدمات و تقویت بنیه علمی پزشکان، اولین کارگاه بازآموزی از مجموع چهار کارگاه پیش بینی شده برای تعداد 25 نفر از پزشکان، با موضوع " دستورالعمل کشوری برنامه دیابت، سامانه سیب و آخرین گایدلاین‌های دنیا در برنامه دیابت" در روز سه شنبه 23 مرداد و دومین کارگاه با موضوع "تشخیص دیابت و پره دیابت" در روز سه‌شنبه 6 شهریور برگزار شد.

این کارگاه با حضور دکتر مهرزاد ناصری سرپرست معاون فنی، دکتر نسیم عبادتی متخصص پزشکی خانواده و عضو هیئت علمی دانشگاه بعنوان مدرس، دکتر آزیتا کریمی رئیس گروه غیرواگیر، کارشناس مسئولان ستادی و جمعی از پزشکان شاغل در مراکز تابعه، تشکیل شد.